+90 212 4884844

Sosyal Medyada Biz}

Ücretsiz Cilt Bakımı
Obagi Günü� Ücretsiz Blue Peel Rediance uygulaması için size bir telefon kadar yakınız. Skar, gözenek, leke, akne, gözenek gibi şikayetlerine size özel reçete hazırlayalım.
Ücretsiz Cilt Bakımı

Lazer Epilasyon Hakkında

Lazer Epilasyon Hakkında

Merhaba… Ben Burcu Güleryüz.

Artık fırsat buldukça sizlere blogtan minik ama değerli bilgiler paylaşacağım.Sitemizde ki ilk blog yazıma LAZER EPİLASYON’un hayatımıza kazandırdığı kolaylıklar ile başlamak istiyorum.

Bayanlar kıl-tüy sorununu gidermek için her ay ağdaya gidiyor. Aylık olarak en az ağda başına 50TL verdiğinizi düşünürsek, yılda 600TL yapar. Bir insan ömründe 50 yıl ağdaya gitse servetinizin yaklaşık 30.000TL si cebinizden sadece ağdaya çıkmakta olduğunu göreceksiniz. Bu sadece maddi açıdan durumu!

Peki bir de diğer açıdan bakalım. Ağdaya gittiğiniz sürece, zamanınızı nasıl harcıyorsunuz? Ağdanın acısı bir o kadar… Ayrıca ileri ki yaşlarda hayatınıza katacağı kolaylıklar ise cabası.Artı olarak sağlık açısından ise; batıklarınızda ki tek fayda Lazer Epilasyondur. Lazer Epilasyon kıl köklerini yaktığı için, batıklarınızı  da (çıkamayan kıl-tüyleriniz) yakmış olmaktadır. Ve sizi bu sorundan sonsuza dek uzaklaştırmaktadır.

Eee o zaman lazer epilasyona başlamamanızın nedeni nedir? Lazer Epilasyon için en uygun mevsim sonbahar ve kış aylarıdır. Fakat Ladies Güzellik in kullandığı cihaz Ütüleme Lazer Epilasyon olup, her mevsim epilasyon yaptırabilirsiniz.

Hadi o zaman mevsim demeden, zaman demeden sizleri Ladies Güzellik’e #vücutplanı yapmak için kahve içmeye davet ediyorum. Kampanya ve fırsatlar için bizi instagram ve facebook tan takip etmeyi unutmayın!..

09 Ocak 2017
1.600 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN