+90 212 4884844

Sosyal Medyada Biz}

Ücretsiz Cilt Bakımı
Obagi Günü� Ücretsiz Blue Peel Rediance uygulaması için size bir telefon kadar yakınız. Skar, gözenek, leke, akne, gözenek gibi şikayetlerine size özel reçete hazırlayalım.
Ücretsiz Cilt Bakımı

Selülit ve sarkmalardan nasıl kurtuluruz?

Selülit ve sarkmalardan nasıl kurtuluruz?

Yazın tatil boyunca gereğinden fazla tüketilen tatlılar ve açık büfe yemekler, birçok kişinin tatilden kilo alarak dönmesine neden oldu. Kilo alımı ve birlikte gelen selülit görüntüsündeki artış da bayanların canını sıkmaya başladı. En sık yapılan yanlış fazla kilolardan kurtulurken, sarkmalara ve selülitlere karşı önlem alınmaması olduğu  belirtiliyor.

Yaz boyunca tüketilen açık büfe yemeklerden, plajda yenilen aparatiflerden ve bayram tatlıları yüzünden birçok kişi tatilden kilo alarak geri döndü. Kilo alımına ek olarak selülit görüntüsünün fazlalaşması kadınlar için moral bozucu bir hal alıyor. Kadınların kilo verirken yaptığı en büyük hatanın aynı anda selülit ve sarkmalarla mücadele etmemesi olduğunu belirten Ladies Güzellik Merkezi Güzellik Uzmanı Burcu Güleryüz, dünyada ilk, tek seferde inceltme, sıkılaşma, selülit ve şekil verme işlemini bir arada yapan LPG Alliance’ın kurtarıcı olduğunu vurguladı.

Kilo Kaybederken Selülit Tedavisi de Yapılmalı

Ekranların sevilen ünlü isimlerinin de hep bu hataya düştüğünün altını çizen Burcu Güleryüz, ” Zayıf insanlarda bile sıkça görünen selülit problemi, düzensiz beslenmede ve kilo almada kendini iyice belli eder ve portakal kabuğu görünümünü alır. Zayıflama işlemleri yaparken vücut ister istemez sarkıyor ve selülit görüntüsü daha da derinleşiyor. Bu nedenle aslında kilo ile savaşırken, selülit ve sarkma ile de savaşmak gerekiyor. Ekranda severek izlediğimiz ünlülerin de o selülitli sarmış görüntüsü genel olarak yalnızca zayıflamaya önem verdiklerinden kaynaklanıyor. Biz Selülit, yüz toparlama, elastikiyet kaybı, gözaltı torbalanması, ödem atımı, sıkılaşma, popo dikleştirme, liposuction sonrası sıkılaşma, doğum sonrası sıkılaşma konularında usta olan ve bütüncül bir işlem sağlayan LPG Alliance’ı öneriyoruz” açıklamasında bulundu.

Selülit Yüzde 99 Azalıyor

03 Şubat 2018
1.446 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN