+90 212 4884844

Sosyal Medyada Biz}

Ücretsiz Cilt Bakımı
Obagi Günü� Ücretsiz Blue Peel Rediance uygulaması için size bir telefon kadar yakınız. Skar, gözenek, leke, akne, gözenek gibi şikayetlerine size özel reçete hazırlayalım.
Ücretsiz Cilt Bakımı

Ücretsiz Blue Peel Radiance Deneme Şansı

Ücretsiz Blue Peel Radiance Deneme Şansı

Obagi Günlerimiz

10 Nisan 2018 SALI günü,

02 Mayıs 2018 ÇARŞAMBA günü, 

23 Mayıs 2018 ÇARŞAMBA günü

Kontenjanımız sınırlı olduğundan 02124884844 randevu alabilir, burcu@ladiesguzellik.com mail atabilir yada 05464884840 whatsapp dan bize ulaşabilirsiniz.  Yol probleminiz varsa whatsappdan cildinizin resmini çekip bize atın yardımcı olalım.

Blue Peel Radiance Deneme Şansı

Cildin günlük yaşamda yorulması çevresel kirliliklerin cildinize işlemesi ile ciltte akne, çökme ve yorgunluk oluşmaktadır. Günlük yaşamın verdiği stres ise bu cilt sorunlarını destekler. Bir kişi için yüz oldukça önemli bir bölge olup, bunun dinç ve bakımlı olması oldukça önemlidir. Yüz kişinin duygu, düşüncelerini yansıtırken aynı zaman da yüzün kişiliğinizi yansıtan ve güzelliğinizi ön plana koyan bir yanı varıdır. Bunun için özellikle bayanlar için yüz bakımı oldukça büyük önem taşır. Aynı zaman da yüze uygulanan makyajın da cildi yıprattığı bir gerçektir. İşe giden, eğlenceye giden herkes makyaj yaparak daha güzel olmayı hedeflerken yüzü yorduğunu unutmamalı ve çok sık makyaj yapmaktan kaçınmalıdır. Fakat bu bayanların elinde olmadığı gibi artık alışkanlık olarak uygulanmaktadır. Makyaj olmadan bir bayan kendini eksik hisseder hale gelmiştir. Bunun için her gün mutlaka uygular. Fakat evine geldiğin de makyajı silmek yerine yorgun olduğu için direk uyumayı tercih eder. Bu durum da ise cilde verdiği zarar büyük olur.

Bu sorunların giderilmesi ve ciltteki yorgunlukların alınması için biz sizler için araştırma yaptık ve Blue Peel Radiance uygulamasını firmamıza getirdik. İlk seanstan itibaren etkisini gösteren bu uygulama cildinize parlaklık, canlılık sunarken aynı zaman da cildinize gençlik vermektedir. Bu uygulama cilde anında parlaklık katarken herhangi bir yan etkisi bulunmadığı için her kişiye uygulana bilinir. Aynı zaman da Blue Peel Radiance’ in mevsimi olmadığı için yaz, kış kullanılırken uygulamanın ardından her türlü etkinliğe katılabilirsiniz. Obagi Blue Peel Radiance cildinizi genç tutarken sıkılaştırma özelliği ile cilt tonunuzu da dengeler. 10 dakika içerisin de oldukça güzel bir cilde sahip olurken sadece yüz değil tüm vücudunuza uygulana bilinir özelliği mevcuttur. Obagi ürünlerinden birisi olan Blue Peel Radiance cilt temizliği için mükemmel bir ürün olurken firmamız sayesin de Blue Peel Radiance ücretsiz deneme şansını bulabileceksiniz.

Blue Peel Radiance yaptıranların ile görüşebilir ve fikirlerini alabilir ve bu şekilde uygulamaya karar da verebilirsiniz. Ürün tam anlamıyla mükemmel sonuçlar verdiği için kullanıcıların yorumları da pozitif yöndedir.

05 Ocak 2017
1.510 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN